Hundeluftning og pasning i 4050 Skibby

Hej!
Har du til tider svært ved at nå den gode lange gåtur som din hund fortjener? Eller står du og skal på ferie, men mangler pasning af din firbenede ven?
Så vil det være mig en fornøjelse at hjælpe dig og din hund!
Jeg er en ung kvinde på 23 år, som bare elsker menneskets bedste ven.

Min erfaring med hunde:
Jeg har selv haft hund (en lille puddel) i 12 år. Jeg har desværre ikke egen hund, da det er ikke er muligt hvor jeg bor, men har nu i halvandet år, været daglig hundelufter og hundepasser for en sød labrador.

Jeg er ikke på arbejdsmarkedet så jeg kan stå til rådighed både på hverdage, i weekender og ferier, jeg bor nær store græsarealer, perfekt hvis din hund har brug for meget motion eller bare nyder at lege udendørs ?

Jeg håber min hjælp kan være noget for dig og din hund, så skriv endelig til mig hvis du kunne være interesseret, eller sidder med spørgsmål ?

Venlig Hilsen
Sofie Magdalene

Posted by / oktober 29, 2016
Posted in
Andet