Jeg vile elske at lufte din hund!!

Mit navn er Liv Kjøller og jeg er en 19-årig pige, som ville elske at lufte din(e) hund(e) om eftermiddagen! Jeg bor desværre i en lille lejlighed for mig selv i Tølløse, så jeg har ikke pladsen eller tiden til at kunne have en hund alene :/
Jeg har masser af erfaring mht. hunde, da jeg (før jeg flyttede hjemmefra) altid har haft hunde omkring mig – siden jeg var 6 år faktisk! Jeg har passet hunde, gået med dem, leget med dem og hygget med dem utallige gange!
Jeg kan lide alle slags racer og størrelser og går gerne med den/dem en time eller mere! Jeg har en masse IQ legetøj som din(e) hund(e) kan få lov, at prøve kræfter med, hvis de(n) er til sådan noget 😉
Jeg har spejder en gang om ugen (og lige pt. en weekend om måneden), men ellers har jeg intet fast – udover skolen – der fylder min hverdag, så der burde være masser af tid til at tage mig af jeres vov-hund(e) 🙂

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis du/I har nogle spørgsmål 🙂

Vh. (håbefulde) Liv Kjøller

Posted by / februar 16, 2018
Posted in
Hundelufter