Din nye hundelufter!

Hejsa!
Jeg savner virkelig en hundeven og vil rigtig gerne finde en sød vuf jeg kan gå ture med, så hvis du mangler een til at gøre netop det – look no further. Jeg er sød, god til dyr, smilende, pædagogisk og ansvarsbevidst.

Posted by / februar 19, 2018
Posted in
Hundelufter
Maria Fritsche

Maria Fritsche

Hejsa! Mit navn er Maria, jeg er 25 år og bosat i København, hvor jeg er født og opvokset. Om mig selv kan jeg fortælle at jeg er sangerinde på deltid og skal starte på IT Universitetet efter sommerferien. Jeg har selv haft to labradorhunde, mens jeg voksede op og måtte desværre sige farvel til den sidste for nylig. Jeg er ikke i en boligsituation, hvor jeg selv kan have hund pt og vil derfor hellere end gerne lufte en andens, da jeg nyder de lange gåture med en firbenet ven og mildest talt savner det. :)