Rolig og observant hundelufter

Jeg er en 21-årig kvinde. Jeg har særlig erfaring med reserverede og forsigtige hunderacer. Jeg bor i København NV. Tager gerne rundt i København, og evt. Storkøbenhavn.

Jeg er meget rolig og observant, og mener at alle dyr har brug for at føle sig respekteret for at kunne trives. Jeg besidder super meget tålmodighed og forståelse overfor tillid, læring og grænser. Til dagligt studerer jeg bl.a. psykologi. Så mener jeg også det er vigtigt at være en selvsikker, rolig, klippe for hunden, og tænker meget på ikke at skræmme og ophidse unødvendigt. Men jeg tilpasser mig naturligvis den enkelte hund. (Som sagt har jeg erfaring med mere nervøse hunde).

Jeg har to hunde og to kaniner, men er sikker på vi kan finde pasningsløsninger, der passer alle dyr. Det jeg primært tilbyder er gåture og pasning. Jeg bor med en god stor have, men i hverdage går jeg desuden i skole. Gåturene bliver primært eftermiddage, men fredag formiddag er også muligt. Jeg har desuden kørekort og mulighed for at køre til hundeskov.

Mvh Ida