Erfaren ung kvinde fra landet

Mit navn er Petrine Brandt, jeg er 21 år og kommer fra april til at bo på Amager, bor pt. i Husum. Jeg kommer fra en lille gård på Sydsjælland. Her havde vi økologisk malkekvæg, og desuden er jeg opvokset med hest, hund, marsvin, kaniner og katte.
Jeg er egentlig medicinstuderende, men hat måtte indse, min passion ligger hos dyrene, så jeg skifter til veterinærmedicin til sommer.

Jeg har reddet siden jeg var 5 år, og tabte mit hjerte til en Irish Cob plag, som jeg havde i 5 år og var med til at forme fra starten. Min interesse lå især i groundwork og at få respons på blide signaler. Dette uden brug af afstraffelse, men stadig med klare grænser.
Min interesse for hundesporten agility tog for alvor fart gennem gymnasiet. Jeg har trænet agility siden jeg var 11-12 år og gennem tiden med 3 hunde, 2 af disse har jeg trænet fra hvalp med henblik på agility og konkurrence. Min nuværende bedste ven er halv border collie halv australsk kelpie.

Jeg kan ikke beskrive min glæde ved at arbejde med dyr, og de har stor del i mit mentale velvære.
Jeg behandler alle dyr, som jeg ønsker mine egne skal behandles. Og mine er måske også en smule forkælet… 🙂 Jeg har gennem årene tilegnet mig en god sans for dyrs adfærd og behov.

Mvh. Petrine