Jeg vil med stor glæde elske at lufte din hund – 2740 Skovlunde

Hej ♥
Hvis du har en travl hverdag eller weekend og har brug for hjælp til at få passet eller luftet din hund, så kan du kontakte mig. Jeg er en glad pige på 14 år, med det største hunde hjerte. Jeg elsker hunde, og er meget kærlig over for dem, og vil gøre alt for at få dem til at stråle af glæde 🙂 Jeg har rigtig god erfaring med hunde, da jeg bla. har læst bøger og set videoer fra Dansk Kennel klub. Jeg er også tit sammen med min mosters hund, og lufter også nogle gange vores venners hunde. Jeg elsker naturen, og går gerne lange ture. Da jeg går i skole i hverdagene, kan det tidligst blive efter mit skema. Mine kriterier jeg stiller er, at det ikke er en farlig kamphund og at jeg bliver belønnet lidt med et honorar efter aftale. Håber at høre nærmere fra nogle hundeejere, da det er i min store interesse.
OBS. Du kan ikke kontakte mig på facebook, men igennem min mor Susie Charlot Hansen, som er på facebook, ellers kan du skrive til mig på nummeret: 60 78 64 11
Mvh. Dina Hansen