Tur i skoven tilbydes

Jeg er opvokset med at mine forældre havde Collier, så på grund af vores Collie har jeg erfaring med pelspleje. I øjeblikket har jeg en kat, som kommer fra internat, da hun var gadekat. Som nu er blevet til en fantastisk sofakat.
Tit og ofte bliver jeg spurgt af mine venner om at passe deres hunde og katte, og jeg siger altid ja til det. Jeg arbejder som pædagog om formiddagen, og kan lufte din hund om eftermiddagen. Jeg plejer at gå lange tur i skoven i weekenden, så det kunne være dejligt at få en hunde-makker:) Da jeg har bil, er der mulighed for at hente din hund og tage den til hundeskoven.
Jeg har to store drenge – ingen små børn, og et akvarium, som er blevet til kattens fjernsyn 🙂 Så det er også muligt at din hund eller kat bliver hos os i weekenden, hvis du har travlt, eller når du holder ferie. Det er mere hyggeligt end sidde hjemme og vente på at man bliver luftet.
Skriv eller ring- måske bliver jeg din hundens ny ven 🙂 Jeg tilbyder og anbefaler første (gratis) fællesmøde- fælles luftetur.

Jeg har to store drenge – ingen små børn, og en akvarium, som blev til kattens fjernsyn ? Så det er også muligt at din hund eller kat bliver hos os i weekend, hvis du er travlt. Det er mere hyggeligt end sidde hjemme og vente, at man bliver luftet.
Skriv eller ring- måske bliver jeg din hundens ny ven ?