Hundesitter

Hejsa! Jeg er en sød og pålidelig ung kvinde på 23 år. Jeg er opvokset med dyr det meste af mit liv og jeg er så glad for alle dyr! Derfor trives jeg ikke med ikke at have nogen tæt på i mit liv. Jeg må ikke have dyr i min egen lejlighed, så derfor nød jeg at have vores kære familielabrador og lege, nusse og gå ture med. Desværre mistede vi hende for nogle måneder siden og jeg savner simpelhen en firbenet ven. Derfor vil jeg gerne tilbyde at passe din/jeres hund/hunde eller katte. Hvad enten det omhandler en god gå tur, en masse leg og nus, fodring eller hvad det nu måtte være er jeg frisk på det. Jeg vil gerne komme i eget hjem og passe hvis der er brug for det. Jeg kan også godt passe i min egen lejlighed men skal gøre opmærksom på det er en ganske lille lejlighed (48 kvm) på 2 sal.

Du kan stole på jeg er en troværdig, tålmodig og pålidelig person med et kæmpe dyrehjerte så du kan trygt overlade dit kæledyr til mig. Skriv endelig en besked så kan vi snakke om jeg har mulighed for det de dage eller den tid i har behov for hjælp til pasning. Lønnen aftaler vi nærmere.

Med venlig hilsen
Kristina