Hundelsker søger hundevenskaber, friske gåture og lidt hjælp til studieøkonomien

Hej!
Jeg er hundeelskende studerende på 26 år, der elsker gåture og friluftsliv og søger et lille job som hundelufter! Jeg ville elske at gå med din hund en gang imellem, jeg tager den gerne med i parker og skove lidt udenfor byen. Nogle gange på længere ture andre gange på kortere. Har du brug for min hjælp og kunne din hund tænke sig en ny ven og makker i sit liv? Så skriv endelig til mig! Jeg bor på Nørrebro, så alt i København og omegn har interesse. Jeg er Kunsthistoriestuderende på Københavns Universitet. Jeg er opvokset i Gentofte, så kender også mange gode skove og parker i Storkøbenhavn. Jeg er født og opvokset med egen hund og ellers haft gode relationer til venner og families hunde. Jeg ville ønske jeg selv kunne have en hund, hvis jeg havde tid og plads, men det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt. Derfor tænker jeg, at hjælp hundeluftning vil være en god mellemløsning.

Bedste hilsner Rosemarie Ussing