Hundelsker søger hundevenskaber, hundepasning, friske gåture og lidt hjælp til studieøkonomien

Hej!
Jeg er en hundeelskende studerende på 26 år, der er vild med gåture og friluftsliv og søger et lille job som hundelufter og/eller hundepasser! Jeg ville elske at passe og gå med din hund en gang imellem, jeg tager den gerne med i parker og skove lidt udenfor byen. Både korte og lange ture er jeg frisk på alt efter behov. Jeg kan også passe den hjemme over længere tid, hvis der er brug for det. Har du brug for min hjælp og kunne din hund tænke sig en ekstra makker? Så skriv endelig til mig! 🙂 Jeg bor i hjertet af Nørrebro, så alt i København og omegn har interesse. Jeg er til daglig Kunsthistoriestuderende på Københavns Universitet. Jeg er opvokset i Gentofte, så kender også mange gode skove og parker i Storkøbenhavn. Jeg er født og opvokset med egen hund indtil jeg var 15 og har ellers haft mange nære relationer til venner og families hunde. Jeg ville ønske jeg selv kunne få hund igen, men jeg har desværre hverken tid nok til at passe en hund alle ugens dage, eller plads til det. Derfor er jeg meget frisk på at passe/gå med din hund!

Bedste hilsner Rosemarie Ussing