Ansvarlig og erfaren hundelufter

Skal du have luftet eller passet din hund? Søger du en hundelufter du kan stole på og som tager sig af din hund som var det sin egen? Så er det måske mig du søger ?
Jeg er en ung pige, med en stor kærlighed for hunde. Min egen boligsituation gør at jeg desværre ikke kan have min egen, og derfor tilbyder jeg nu min hjælp til andre, der har brug for en loyal og kærlig hundelufter.
Jeg har altid selv haft egen hund. Og har erfaring med mange forskellige racer. Jeg har selv ejet Jack russel serier, bull mastiff og rottweiler. Jeg er komplet udemenneske og elsker at bruge mange timer udendørs, gerne med en god følgesvend ?
Om du skal have luftet din hund en enkelt gang imellem eller på fast basis er ligegyldigt for mig. Jeg passer også gerne ved ferier og lignene. Vil du have jeg går en tur i byen eller i hundeskov gør jeg gerne begge dele.
Skriv endelig ved spørgsmål
Bor på Amager men er dagligt i indre by.
Hilsen Aya