23-årig hundeven søger firebenet selskab

Jeg er 23 år og kommer fra Svendborg, men bor nu i dejlige Odense. Her bruger jeg tiden på at tjene lidt penge, inden jeg til sommer forhåbentlig kan starte på Den Frie Lærerskole i Ollerup.
Jeg er rigtig glad for dyr, og har altid været vant til kæledyr i hjemmet, primært hund og kat. Familiehunden Liva døde for nylig og jeg savner derfor hundeselskab i min hverdag, og søger nu en firebenet ven at gå ture i skoven med. Jeg leger også med tanken om selv at skulle være hundeejer, gerne inden for den nærmeste fremtid, så snart de praktiske omstændigheder tillader det.
Mit hjerte banker for hunde, store som små, og jeg ved at hunden virkelig kan være menneskets bedste ven.
For tiden arbejder jeg som vikar hist og her, i butik og som rengøringsassistent, og har derfor et fleksibelt skema.