Studerende søger hund at lufte i Aalborg

Mit navn er Freja, jeg er 20 år gammel og jeg bor i hjertet af Aalborg med min kæreste. Vi læser begge to på universitetet, men har desværre ikke mulighed for at have hund hvor vi bor nu (dog må vi gerne have hunde på besøg i en periode). Derfor leder jeg efter en hund, der kunne bruge noget ekstra kærlighed eller frisk luft en gang i mellem – jeg er nemlig så heldig, at uni tillader mig at tilrettelægge rigtig meget af min uge selv, og kan derfor ofte også hjælpe i dagtimerne.

I min fritid arbejder jeg i butik, og derudover er jeg også frivillig hos Nordjyllands Internat. Jeg er vokset op med hund hele mit liv, og det har derfor været rigtig hårdt at undvære den del af min hverdag det sidste års tid. Jeg har været vant til forskellige hunderacer og temperament hjemmefra (golden retriever, gordon setter, shetland sheepdog), så jeg passer med glæde hunde i alle aldre og størrelser.

Hvis I vælger mig som passer af jeres hund, garanterer jeg, at den vil få al den opmærksomhed og kærlighed jeg kan give.
Det at overlade sin hund til en man ikke kender er en stor ting, og jeg svarer derfor gerne på spørgsmål eller mødes med jer inden I tager beslutningen, skulle I have lyst til det.

Jeg håber på at høre fra jer!