Hundelufter – Køge og omegn

57555495_1025313304523112_5840170351551578112_n

Jeg er en pige fra Køge, som godt kunne tænker sig at tjene lidt flere penge. Til dagligt arbejder jeg i en tøjbutik, nogle få timer om ugen, og kunne derfor godt tænke mig et job ved siden af, for at tjene lidt ekstra.
Jeg har mange erfaringer med hunde, da jeg er vokset op med en hund på sidelinjen. Jeg har altid selv haft det man kalder en mellemhund, men begge hunde har været den slags der trækker meget når man går, så det er jeg vant til.
Jeg ELSKER hunde, og mener derfor at dette job er den perfekte måde for mig at tjene penge på.
Jeg kan tilbyde:
– Hundeluftning og evt komme forbi nogle timer, hvis hunden fx er alene hjemme længe
– Give mad og vand og lege med hunden.
– Passe hunden i nogle timer og evt laver opgaver i boligen.
Prisen kan aftales med hundens ejer, da det variere alt efter hvad jeg skal lave.