Brug for en hånd til hundepasningen?

Kære hundeejer
Har du brug for en hånd til hundepasningen? Jeg kan tilbyde dig at hjælpe med luftning, pelspleje, holde din hund med godt og kærligt selskab samt give den mad og vand i København og gerne i Brønshøj. Jeg kan håndtere små til mellemstore hunde, da jeg har to havanesere hos min far, som jeg indimellem passer og har kendti ti år. Dyr hygger sig i mit selskab, og jeg vil gerne hjælpe med hundepasning for at hjælpe dig og tjene lidt penge i sommerferien. Jeg kommer altid til tiden, er ansvarlig og pålidelig. Jeg er meget fleksibel med tidspunkt, løn og varighed, og jeg elsker hunde, som jeg både kan være aktiv og rolig med. Lad os finde et tidspunkt, hvor vi kan mødes og lære hinanden at kende.
Ved nærmere interesse er du velkommen til at kontakte mig på mail eller mit tlf.nr.
Håber på at høre fra dig og hav en fortsat god dag!
Mvh.
Anastasia