Hundeluftning tilbydes til din firbenet ven i nærheden af Farum :)

Mit navn er Helene Nielsen. Jeg er 25 år gammel, og er i gang med en kandidat i biologi på Københavns Universitet. Jeg er enormt glad for hunde, og har en del fritid ved siden af studiet. Jeg vil meget gerne lufte din hund når der er behov for det.

På baggrund af min zoologiuddannelse har jeg en solid forståelse inden for dyreadfærd, velfærd samt biologi. Disse færdigheder har jeg fundet meget brugbar i forskellige situationer indenfor pasning og plejning af dyr. Udover akademiske praksisser har jeg en generel passion og interesse for mange forskellige dyr, og er vokset op med alt fra kamelæoner til hunde og heste.

Jeg har en del års erfaring med forskellige hunderacer og temperamenter. Dette har jeg fået gennem min tid som frivillig på Rødovre Dyreinternat, samt fra min egen hund. Jeg har også tidligere luftet en Walisisk families lille hund alle ugens dage. Dette var jeg enormt glad for. En anbefaling fra denne familie kan sendes ved efterspørgsel.

Jeg tager 100kr i timen.

Skriv til mig, hvis jeg lyder som en din hund gerne vil gå nogle hyggelige og lange ture med :).