Hundelufter på Amager

CEDDB6BF-524D-474B-A501-B99ED0FFCBDE

Jeg hedder Matilde, er 13 år og går i 8 klasse. Jeg søger et fritidsjob så jeg kan tjene lidt penge. Jeg har erfaring med hunde da jeg er vokset op med to jagthunde (irske settere) hos min farmor og farfar også laver jeg også agility med min mors kærestes hund. Jeg elsker dyr af hele mit hjerte❤️ Har selv to marsvin, et hamster og part på en hest der hedder Marco. Jeg elsker at gå lange ture med hunde, træne agility (mest spring) Og lære dem tricks. Jeg er ledig til at lufte/træne hunde mandag og onsdag da jeg også rider en del. Jeg bor tæt ved Amager strand park men er frisk på at tage andre steder hen i København for at lufte hund. Du kan kontakte mig på min telefon her: 30 42 07 11 både sms og vis du ringer eller du kan skrive til mig på mail her: matilde.aggeboe@gmail.com Mvh Matilde Aggeboe