Fleksibel hundelufter i København, som har haft hunde i mange år i barndomshjemmet

CV Billede

Jeg er en kvinde på 25, som elsker dyr, men bor i lejlighed og derfor ikke kan have nogen selv. Jeg har gennem hele min opvækst haft dyr, både hunde, katte, gnavere, høns og en undulat. Jeg har dog ingen “professionel” erfaring, andet end med egne dyr, og lejlighedsvise gåture, fodring og pasning af dyr for naboer i kvarteret omkring mit barndomshjem. Jeg er rolig, ansvarlig og ikke-ryger, og ved hvordan man omgås dyr på en ordentlig måde. Jeg elsker at gå ture, og ville nyde at få selskab fra en vovse, og samtidig kunne hjælpe hundeejere, der har brug for aflastning ift. hundeluftning – jeg ser det som en win-win, og det er derfor, jeg har sat min pris lavt.
Jeg er studerende, med meget få timer, og derfor er jeg meget fleksibel i forhold til tidspunkt, og er som udgangspunkt ledig hele dagen. Jeg bor på Bjelkes allé på Nørrebro, men har cykel, og har derfor ikke noget imod at skulle til andre bydele.
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om mig, kan du skrive til mig på emilia.kjaerulff@hotmail.com 🙂