Hundeelskende pige i Aalborg

Frisk og udadvendt pige klar til at give en hånd eller to.

Hej, mit navn er Rikke. Jeg er en pige på snart 18 år, som til hverdag går på Aalborg Katedralskole i 2.g.

Jeg har en stor kærlighed til dyr og især hunde har jeg altid været glad for. Jeg har desværre aldrig fået min egen hund, da jeg har en meget allerigsk mor. Derfor vil jeg tilbyde at passe, lufte og kæle med din hund!

Jeg er smilende, glad og udadvendt. Jeg elsker at tale med nye mennesker, og jeg er ikke bange for at kaste mig ud i nye, spændende opgaver. Jeg kan tænke selvstændigt, og jeg elsker en god lang gåtur. Det vigtigste for mig er en glad hund, der har haft en god tur. I min fritid bruger jeg tid med min familie og mine venner. Jeg er en meget aktiv pige, og jeg elsker at give den gas, når jeg træner i fitness. Flere af mine venner og familiemedlemmer har hund, som jeg elsker at bruge tid med, når jeg får chancen. Derudover har jeg luftet hunde for naboer, når de ikke selv har haft tid til det.

Prisen for luftningen (og pasning) af din hund er ikke afgørende for mig. Jeg vil blot synes, at det hyggeligt at kunne tage din hund med på en gåtur, og eventuelt også give den mad og kæle, mens du er på ferie eller ligne.

Jeg håber meget at høre fra dig!

Mange hilsner Rikke Jørgensen