Ansvarlig dreng vil lufte din hund i Odense Sø/ Odense C / Odense S

Hej jeg hedder Benjamin Nordfeldt, jeg er 13 år gammel jeg vil gerne have et fritidsjob som hundelufter, da jeg elsker at tilbringe min tid med hunde, jeg lufter din hund meget billigt, du bestemmer priserne. jeg vil gerne lufte din hund i Odense, jeg er ansvarlig, jeg vil give den hundetræning, og hundekiks når din hund er dygtig, jeg elsker hunde, men jeg mandler en hund at gå med, jeg har altid elskede hunde, og har altid haft hund, jeg har elskede hunde siden jeg var 2 år jeg elsker hunde, da jeg var hel lille, hunde har været en stor del af mit liv. Jeg er ligeglad hvad for en en race, det er bare vi kan have det sjovt, har altid haft lyst til at være hundelufter, og måske engang imellem hundepasser. Håber jeg kan hjælpe. Jeg vil gå med din hund 1-4 gang om ugen, hvilke dage der passer dig bedst

Vh Benjamin Nordfeldt Tlf. 50 46 19 09