Hundeelsker savner kontakt med de firbenede!

Hejsa! Mit navn er Emily, jeg er 15 år gammel og er bosat i Odense SV – klar til at give en hjælpende hånd eller to 🤗

Jeg har haft så sød en hund i gennem hele min barndom. For 3 år siden gik min hund, en Golden retriever, desværre bort, og jeg higer efter at passe søde hunde for at stille min hundetrang. Jeg absolut elsker at tale med nye mennesker. Jeg er mega glad for at gå lange ture og vil gerne lege med din hund, hvis det er det, den har lyst til – derved føler jeg mig utrolig tryg omkring dem.

Lær mig bedre at kende: Jeg er i høj grad et socialt, engageret og eventyrlystigt menneske. Jeg har rejst utrolig meget til mange forskellige lande og har en stor interesse for kulturudveksling og sprog. I dag bruger jeg min fritid på at udfolde mig kreativt, lave mad (her elsker jeg især at lave ”udenlandsk” mad såsom mellemøstligt), få min store samling af planter til at overleve og være sammen med min familie. Har meget erfaring med dyr (specielt hunde, dem er jeg ekstra glad for!) men har faktisk også haft flere katte, chinchillaer og fugle.

Som elev har jeg skoleskema fra 8:00-14:00, og derfor mulighed for at være fleksibel både ift. eftermiddagsture- og aftentimer. Jeg lufter både en-gangs og mere end gerne fast:)
Prisen for luftningen af din hund kan vi drøfte, men det betyder mere at du får en glad hund tilbage, der har haft en god tur🐾

Jeg håber meget at høre fra dig!

Mange hilsner Emily Christiansen