Ung nyuddannet hundelufter i Aarhus

Mit navn er Caroline, jeg er født og opvokset i Aarhus-omegn i en familie med fire børn, hvor mine tre mindre søskende stadig bor hjemme. Mit barndomshjem er utrolig tæt på, så min familie og venner kan hjælpe med at give ubetinget opmærksomhed, kærlighed og omsorg til vores kommende hund. Jeg har desværre ikke mulighed for selv at få hund før om et par år, grundet tid. Jeg ønsker derfor at blive hundepasser i første omgang.

Min kæreste Casper og jeg har de sidste 3 år snakket om vores fælles interesse for hunde, hvilket altid har været en drøm for os begge siden vi var små. Nu er det så endelig muligt for os at få vores fælles drøm til at gå i opfyldelse, da vi bor alene i en lejlighed på 80 kvm og begge har afsluttet vores studie denne sommer.

Vores lejlighed ejes af min kærestes forældre, og der er derfor med vilje investeret i muligheden for at have dyr i hjemmet. Vores underbo har også en hund og da vi bor på 1. sal, så er det super nemt for os at komme ned i haven – som er fuldt indhegnet og meget hundevenlig. Herudover er vores lejlighed placeret klods op og ned af Botanisk Have, hvor vi dagligt går ture, hvis ikke vi er i skoven eller ved vandet omkring Marselisborg eller Risskov.

I fritiden er vi vilde med at gå og løbe ture på dagligt basis, hvor det blot ville være skønt med selskab fra en hund. Herudover elsker vi at være hjemme og hygge i vante omgivelser om aftenen og i weekenderne, hvorfor vi har massere tid og overskud til at kæle, træne og aktivere vores kommende familiemedlem.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på min kæreste og mig, – hvis du har andre spørgsmål må du som sagt altid ringe eller skrive til mig.

Jeg håber på at høre fra dig!

Venlig hilsen Caroline