Kærlig hundeelsker tilbyder gåture, godbidder og nusning i Odense!

jose4

Hej med jer! 🙂

Jeg hedder Josefine og jeg er en ansvarsfuld og kærlig pige på 23 år.

Mit hjerte fyldes med stor glæde og lykke når jeg bruger tid sammen med hunde! Jeg har været så heldig at have min bedste hundeven siden jeg var 10 år, desværre mistede jeg ham i januar, 13 år gammel. Jeg savner det gode selskab, nusseri og en logrende hale i min hverdag, men da jeg til dagligt bor i lejlighed i Odense, ser jeg det ikke som en mulighed at anskaffe mig min egen pelsven endnu. Jeg starter på studiet som socialrådgiver til september, og jeg kommer derfor til at have eftermiddage, aftener og weekender fri til at gå ture med eller passe din hund. Jeg bor 200 m fra en skov, som jeg synes er det perfekte sted til en gåtur! 🙂

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer!

Kærlighed og godbidder fra

Josefine