Luftning og pasning af hund(e) tilbydes

oct 13 - jimin

Hej alle sammen!

Jeg er en frisk og ung pige, som gerne vil tilbyde min kærlighed og tid til at hjælpe med at lufte og/eller passe din eller dine bedste ven(ner).

Mit navn er Nikita og jeg er 17 år. Jeg er pt. i gang med mit andet år i gymnasiet på Egedal Gymnasium & HF. Jeg er på den biokemiske linje, og drømmer om at blive uddannet som dyrlæge når jeg er færdig. Jeg elsker dyr og har altid gjort det. Min familie og jeg har haft lidt af hvert, i de forskellige størrelser, såsom: fugle, kaniner, katte, hamstere, hunde.

Jeg bor i et hus i Frederikssund kommune med resten af min familie. Frederikssund har nogle fantastiske faciliteter for en hver hund. (Hundepark, skove i nabobyen, strande, med mere.

Jeg har ikke noget imod at tage uden for frederikssund kommune, det skal dog være muligt at komme frem og tilbage med offentlig transport ?

Jeg har passet hunde før i tiden. Hundene før hen har været 2 langhåret Collie, 1 fransk bulldog og 1 engelsk bulldog.