Omsorgsfuld, sjov og ikke mindst kærlig hundelufter søger hunde at gå tur med!

Kenzo & Matilde

Jeg hedder Matilde Kjeldal og er 24 år. Mine forældre har 1 bomuldshund på 5 år og han er som mit lille barn. Jeg har elsket hunde siden jeg har været helt lille og har opvokset med dem hele mit liv. Jeg elsker, at gå lange ture, lege og ikke mindst give masser af kærlighed. Udover at jeg har vokset op med hunde hele min barndom har jeg også 2 års erfaring (hvor jeg har luftet/passet en hund fast.) Jeg håber derfor at, hvis i står og mangler en fast hundelufter at i vil kontakte mig! 🙂

P.S – om i/du bor på Østerbro eller et andet sted i København – har ikke en stor betydning for mig så ikke tøv med at kontakte mig.
Kærlig hilsen
Matilde

(Hvis i har brug for referencer, så sender jeg gerne det)