Hundepasning/hundelufter med stor erfaring

Har du brug for at få din hund passet imens du er på ferie, eller bare gerne vil forkæle dit familie medlem med en god frisk gåtur med leg/løb ?
Så kan i kontakte mig. Mit navn er Johannes, og jeg er 28år og har haft hunde i mange år – dog ikke længere fordi jeg har fået barn nr. 2 og det kræver en del tid?
Jeg har stor kendskab til både små hunde, men mest større hunde. Jeg motioner meget til daglig og lever en meget aktiv livsstil – og det er noget din hund kan være en del af under pasning eller alm luftning.

Hos mig er der både en masse penge at spare, i forhold til dyrere hunde pensioner. I forhold til luftning, så tilpasser jeg det efter hver hunds behov og aktivites niveau så du er sikker på at din/dine hunde bliver stimuleret korrekt.
Et særligt plus ved pasning hos os er at her i vores hjem er der både børn og familie stemning ?
Hvis jeg kan være behjælpelig, kan jeg kontaktes på mobil eller mail.

Mvh
Johannes Kristensen