En firbenet følgesvend søges til gåture med naturglad kvinde!

Kunne din hund trænge til lidt ekstra opmærksomhed, og en gåtur i en travl hverdag? Så kan jeg måske hjælpe! Jeg søger nemlig en hund, der kan gøre mig selskab på en (eller flere) af mine daglige gåture. Jeg bor i et dejligt villakollektiv i Hvidovre, hvor det desværre ikke er muligt at anskaffe sig en hund, så drømmen om en følgesvend er indtil videre sat på pause. Derfor griber jeg nu chancen, og ser om der måske skulle være nogen, der netop trængte til en ekstra hånd. Jeg arbejder til dagligt i en 25-timers stilling som tværgående aktivitetsmedarbejder på tre plejehjem, hvilket efterlader en dejlig mængde af fritid, der oftes bliver brugt i naturen.
Jeg har stor erfaring med hunde, og har selv haft hund hele min opvækst, så jeg er vant til at håndtere både store og små hunde.
Hvis du tænker, at det måske kunne være et godt match, er jeg klar på at mødes til en uforpligtende samtale, og hilse på din hund. Jeg bor som sagt i Hvidovre, men ejer en bil, så vil også have mulighed for at køre (eller cykle) inden for vestegns-området.