Ansvarsbevidst pige ønsker at lufte hund i Aabenraa

Emma1

Jeg søger et lille fritidsjob og brænder efter noget jeg vil elske, hvilket er at være hundelufter. Jeg elsker dyr i alle former og personligheder – desværre bor vi et sted hvor hund ikke er tilladt og jeg savner omgang med hund på trods af min fars jeg ser hver anden weekend. Vi har haft hund før, en schæfer med et mentalt besvær pga. tidligere mishandling. Han fik det dog meget bedre hos os og blev faktisk ret social og kærlig, trods store energieksplosioner.
Jeg er ansvarsbevidst og ikke bange af mig, derfor er størrelsen af hunden ikke afgørende, så længe den kan gå pænt i snor.
Jeg kan de fleste dage, udover torsdage og hver anden weekend.
Første kontakt vil gå gennem min mor, da hun er lidt påpasselig med hvem det er jeg omgås og hvordan omgangen er med hunden før hun lader mig gå helt selv.