Jeg sørger for, at din hund har en dejlig dag!

Hej hundeejer

Jeg og min datter på 7 år elsker hunde. Vi vil glæde os over at passe og hygge med din hund, når du har brug for en aflastning. Vi er vant til hunde og ved, hvordan vi gør en hund tryg.

Vi/jeg har tidligere haft hunde – små såvel som store hunde (labrador, minipuddel, dalmatiner, dobermann, beagle, dansk/svensk gårdhund).

P.t. har vi ingen husdyr og har derfor mulighed for at give din hund den fulde opmærksomhed.

Jeg passer én hund ad gangen (dog op til to, hvis hundene er fra samme familie).

Jeg tilbyder hjemmepasning hos mig, besøg hos dig, gåture, samt hentning og bringning, alt efter aftale.

Skriv til mig, så finder vi sammen den bedste løsning for din hund(e).

Det er et krav, at din hund er renlig samt glad for børn.

Venlig hilsen
Mette

Posted by / november 1, 2023
Posted in
Hundelufter
Hyggetur

Hyggetur

Hej hundeejer Jeg og min datter på 7 år elsker hunde. Vi vil glæde os over at passe og hygge med din hund, når du har brug for en aflastning. Vi er vant til hunde og ved, hvordan vi gør en hund tryg. Vi/jeg har tidligere haft hunde - små såvel som store hunde (labrador, minipuddel, dalmatiner, dobermann, beagle, dansk/svensk gårdhund). P.t. har vi ingen husdyr og har derfor mulighed for at give din hund den fulde opmærksomhed. Jeg passer én hund ad gangen (dog op til to, hvis hundene er fra samme familie). Jeg tilbyder hjemmepasning hos mig, besøg hos dig, gåture, samt hentning og bringning, alt efter aftale. Skriv til mig, så finder vi sammen den bedste løsning for din hund(e). Det er et krav, at din hund er renlig samt glad for børn. Venlig hilsen Mette